22 maart 2007

TV vermaak

Humor!Hilarisch moet het zijn. Ik zie het ook zo voor me. Twee dartboards naast elkaar. Links eentje met de kabelfrequenties, daarnaast eentje met een jaarkalender.
De hele afdeling gooit achter elkaar pijlen in het linkerbord, om te bepalen welke TV zender waar terecht komt. Als laatste gooit het afdelingshoofd een pijl in het rechterbord om de datum van invoering te bepalen.
Dan, onder het genot van een paar biertjes, een briefje schrijven waarin de “noodzaak” van de herindeling van de zenders uiteen wordt gezet. Wegsturen, en giechelend met de armen over elkaar gaan zitten om mee te luisteren met de gefrustreerde telefoontjes bij de helpdesk.
Kostelijk! En een goede zaak, want humor op het werk is erg belangrijk. Niet voor niets gaat 97% van de Nederlanders dagelijks met plezier aan de slag.
Maar toch, beste medewerkers van Casema, wil ik u vragen een andere vorm van vermaak te zoeken. De programmeerknoppen van de televisie, videorecorder, DVD-recorder en tweede televisie beginnen namelijk ernstige sporen van slijtage te vertonen.
Ik dank u hartelijk voor uw begrip.

Geen opmerkingen: