26 januari 2007

Doos

Wat zou er toch in zitten?
Heeft u dat ook wel eens? Dat u op de radio een nummer hoort dat verschrikkelijk lekker klinkt? Dat u dan uitzoekt wie het gemaakt heeft, andere nummers van die artiest beluistert en tot de conclusie komt dat die allemaal veel minder klinken dan dat ene juweeltje? Nee?
Da's dan heel leuk voor u. Ik heb het namelijk wel regelmatig. Maar dat maakt nu niet meer uit. Er is namelijk een Internetdienst die de oplossing biedt. Je tikt er de naam van een nummer, album of artiest in en hij zoekt automatisch uit welke andere nummers daar muzikaal op lijken. Hij speelt ze nog voor je af ook. En mocht je het met bepaalde keuzes van het ding niet eens zijn dan zeg je dat gewoon en dan houdt-ie daar ook nog rekening mee!
Toch wel geïnteresseerd? Trekt u dan hier uw eigen muziekdoos van Pandora open. Oh, en als u bij het inschrijven niet meer weet wat de postcode is van uw vakantiehuis op Beverly Hills, dan kan ik u dat ook nog vertellen. Da's namelijk 90210.
(Pandora is eigenlijk alleen bedoeld voor Amerikaanse gebruikers, en je moet bij je inschrijving door middel van het invoeren van een postcode “bewijzen” dat je dat bent. Vandaar.)

Geen opmerkingen: