19 juli 2006

Aksie!

Nou lieve lezers en lezeressen, u wordt bedankt hoor. Hartverwarmend, al die inschrijvingen in mijn vriendenboek. Precies nul heb ik er gehad. Weet u wat, u bekijkt het maar. Ik ga vandaag in staking.

En nee, dat bij elke vingerbeweging de zweetdruppels over het toetsenbord vliegen en de inspiratiebron die "krant" heet in natte klodders uit elkaar valt zodra ik hem beetpak heeft er helemaal niets mee te maken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaja, van dat warme weer kun je best verongelijkt worden.
(Maar ik dacht: "Kom, ik kom die jongen 'ns tegemoet", (en ik wil best graag iemands vriend worden), en klik de link, om vervolgens in een soort doodlopend straatje te belanden waar geen vriendeninschrijving te bekennen is. Of wordt mijn zicht gewoon vertroebeld door de hitte?)

Rutger van Bergen zei

Nee, het ligt natuurlijk niet aan jou, maar aan mijn door de hitte onvolledige uitleg. Om dat dan alsnog maar recht te trekken: je moet eerst zelf een profiel aanmaken (dat kan net zo anoniem als je zelf wilt), en daarna kun je op mijn profiel de optie "Add to friends" aanklikken.
Als ik dan besluit het met je eens te zijn dat je een vriend(in) bent sta jij in mijn boek en ik in het jouwe.
Mocht je geen zin hebben in "al dat gedoe" dan is het je vergeven hoor: het is de gedachte die telt, en die heb je overduidelijk gehad.